Insanely Cheap Web 2.0 Blogs Networks Service <$0.12> 70% OFF!

SEO/PBN Creation
6 days estimated (8 days guaranteed) >
6 days on average

CHEAPEST Web 2.0s 

$0.12 per 1 Blog (200-400 Unique Content)

1 Image which is related to keyword, you can even embed youtube video and google maps.


Web 2.0 Blog Network is still one of best & effective way to boost your rankings. It have plenty of benefits which makes it unique and not everyone is aware of. It’s one of best and most important type of links in Today’s SEO. It’s cheaper than REAL PBN, you don’t need to have hosting and many other list of things required as Regular PBN Network.

What makes Webs Blogs Network [WBN] Different from Private Blogs Network[PBN]?

-Low Investment required as compared to PBN investment.

-Easy to Setup domains [EMD Domains Subdomains] as PBN hard to find Good expired domains.

-It’s proven that WBN helps 40% Sites to get results as 75% sites get results which build PBN.

-WBN Easy to maintain and manage Vs. PBN’s hard to Manage.




 WEBSITE ✡              PR 

» Wordpress                    ➒
» Tumblr                          ➑
» Livejournal.                  ➑
» Weebly                         ➑
» Edublog                        ➑
» Diigo                             ➐
» Evernote                       ➐
» Jimdo                            ➑
» Blog                               ➐

  • Permanent one way Backlink
  • Video Embed put on post
  • Guaranteed Do-follow Anchor Text / Keywords
  • We provide unique Article Every times
  • Submit Excel shed Report after Complete the work
  • Google panda, penguin and hummingbird Safe
  • 100% customer satisfaction

Q=Is there any Bulk Order Discount?

A=Prices are already cheapest in market, still we offer special discounts on special days.

Q=Will I get accounts details?
A=We Provide accounts but we don’t provide helps to access them, as sometimes IP’s change blocks accounts access for users. Still we provide you live links & accounts details.

Q=I want Google maps/YT Video Embed & need express Delivery?
A=Yes, We can put google maps embed code/YouTube Video Embed [where allowed]/ Express Delivery but for extra Addon charges.


1) How many unique domains are used?
Answer: 30-50.

2) How safe are re-orders from your max purchase amount, say the $25 order
Answer: they are safe as articles are different for each re-orders.

3) How fast/slow can you dripfeed?
Answer: 3-5 days drip feeding.

4) What is their alive rate?
Answer: 80%-90%.

5) Do we gain access to the blogs/websites?
Answer: Yes provided but no guarantee or support.


6) How many URLS and Keywords are allowed?
Answer: 10-25 only per order.

7) What is your normal TAT?
Answer: Max. 1 week.

8) Are these manual or software made?
Answer: Quality equals to manual.

9) Are the articles legible? Do you write them or does someone else write them? Are they spun?

Answer: They are unique and copy scape pass 95+




1/0
Sort by:
1Reviews
0.0
Default avatar
5 months ago
Medium cris
moneymachine
Offline
244/0

100.00%

PositiveRating

13 hours

AverageResponse Time

0

Ordersin progress


0.00%

Fails to Deliver

0.00%

Refund Rate


I am an Internet Marketer for over 10 years. I take pride in serving people and seeing them happy with my services. I specialize in Backlinks, PBN Creation, PBN Domains, SEO Analysis, SEO Content Writing, Blog Commenting, Article Writing, Wordpress Sites, Competitor Analysis, and Revive Domains.