HURRY!! Cheapest Web 2.0 Blogs Networks Service ** $0.18 ** 40% OFF

SEO/Backlinks
10 days estimated (15 days guaranteed) >
10 days on average

CHEAPEST Web2.0's

$0.18 per 1 Blog with 200 to 400 Unique Spun content

1 Image which is related to keyword, you can even embed youtube video and google maps.





  • We Suggest Use links as Tier 2 Links like G+ , fb page links or any pbn's 
  • Permanent one way Backlink
  • Video Embed put on post
  • Guaranteed Do-follow Anchor Text / Keywords
  • We provide unique Article Every time with Spun Content
  • Submit Excel shed Report after Complete the work
  • Google panda, penguin and hummingbird Safe
  • 100% customer satisfaction

Q=Is there any Bulk Order Discount?

A=Prices are already cheapest in market, still we offer special discounts on special days.

Q=Will I get accounts details?
A=We Provide accounts but we don’t provide helps to access them, as sometimes IP’s change blocks accounts access for users. Still we provide you live links & accounts details.

Q=I want Google maps/YT Video Embed & need express Delivery?
A=Yes, We can put google maps embed code/YouTube Video Embed [where allowed]/ Express Delivery but for extra Addon charges.


1) How many unique domains are used?
Ans: 30-50.

2) How safe are re-orders from your max purchase amount, say the $25 order
Ans: they are safe as articles are different for each re-orders.

3) How fast/slow can you dripfeed?
Ans: 3-5 days drip feeding.

4) What is their alive rate?
Ans: 80%-90%.

5) Do we gain access to the blogs/websites?
Ans: Yes provided but no guarantee or support.


6) How many URLS and Keywords are allowed?
Ans: 10-25 only per order.

7) What is your normal TAT?
Ans: Max. 1 week.

8) Are these manual or software made?
Ans: Quality equals to almost manual.

9) Are the articles legible? Do you write them or does someone else write them? Are they spun?

Ans: They are unique and copy scape pass 95+

38/1
Sort by:
39Reviews
4.9
Default avatar
4 months ago
Default avatar
4 months ago
Quick delivery from great 2.0s
Default avatar
6 months ago
Thumb gerry howe hdr portrait
7 months ago
Great, thanks.
Thumb bitmoji 20161009113725  2
v84 
8 months ago
Thumb bitmoji 20161009113725  2
v84 
8 months ago
Thumb orxf9pd
9 months ago
Great! I see good rank improvement after ordered his services..Will be back for more orders. Thank you
Default avatar
9 months ago
great work
Default avatar
10 months ago
Thumb girl
12 months ago
Outstanding Experience , greats web2.0's for cheap price , Recommended, will order more soon..
Medium seo 1
12th
Offline
838/5

99.22%

PositiveRating

15 hours

AverageResponse Time

0

Ordersin progress


0.00%

Fails to Deliver

0.00%

Refund Rate


If i am unable to provide what i told to.:)

Currently I am the CEO of an SEO Company. We are here to provide Internet Marketing services and help people. We offer high pr Quality backlinks like CNN, Wikipedia backlinks, PBN Backlinks,facebook likes, twitter tweets, press releases, keyword research...We can rank you for any keyword on Google!