INTRODUCING !!! Cheapest Web 2.0 Blogs Networks Service

SEO/Social Signals
3 days estimated (8 days guaranteed) >
3 days on average

CHEAPEST Web2.0's 

$0.18 per 1 Blog with 200 to 400 Unique content 

1 Image which is related to keyword, you can even embed youtube video and google maps.



 WEBSITE ✡              PR 

» Wordpress                    ➒
» Tumblr                          ➑
» Livejournal.                   ➑
» Weebly                          ➑
» Edublog                        ➑
» Diigo                             ➐
» Evernote                       ➐
» Jimdo                           ➑
» Blog                              ➐

  • Permanent one way Backlink
  • Video Embed put on post
  • Guaranteed Do-follow Anchor Text / Keywords
  • We provide unique Article Every times
  • Submit Excel shed Report after Complete the work
  • Google panda, penguin and hummingbird Safe
  • 100% customer satisfaction

Q=Is there any Bulk Order Discount?

A=Prices are already cheapest in market, still we offer special discounts on special days.

Q=Will I get accounts details?


A=We Provide accounts but we don’t provide helps to access them, as sometimes IP’s change blocks accounts access for users. Still we provide you live links & accounts details.

Q=I want Google maps/YT Video Embed & need express Delivery?


A=Yes, We can put google maps embed code/YouTube Video Embed [where allowed]/ Express Delivery but for extra Addon charges.

1) How many unique domains are used?


Ans: 30-50.

2) How safe are re-orders from your max purchase amount, say the $25 order


Ans: they are safe as articles are different for each re-orders.

3) How fast/slow can you dripfeed?


Ans: 3-5 days drip feeding.

4) What is their alive rate?


Ans: 80%-90%.

5) Do we gain access to the blogs/websites?


Ans: Yes provided but no guarantee or support.


6) How many URLS and Keywords are allowed?


Ans: 10-25 only per order.

7) What is your normal TAT?


Ans: Max. 1 week.

8) Are these manual or software made?


Ans: They are manually made.

9) Are the articles legible? Do you write them or does someone else write them? Are they spun?

Ans: They are unique and copy scape pass 95+



18/0
Sort by:
18Reviews
5.0
Default avatar
toy 
9 days ago
Amazing seller!great results so far
Default avatar
3 months ago
Great service!! links received were not permanent homepage links but great for the money! Seller even fixed a mistake that I made after he completed the job! I will be a repeat customer! Highly recommend
Default avatar
3 months ago
Default avatar
4 months ago
Outstanding service. Thanks
Thumb download  4
4 months ago
Recommended. This gig provides exactly what we are looking for.....links, anchor text diversity, and fine metrics for the price.
Default avatar
4 months ago
Very satisfied! Everything done as described. Communication is good and correct! 100% Recommended!
Default avatar
5 months ago
Default avatar
5 months ago
Default avatar
6 months ago
Default avatar
7 months ago
Awesome. Followed instructions as I asked and site traffic spiked since links were placed.
Medium j c marketing
vol17
Offline for about 4 hours
20/0

100.00%

PositiveRating

1 hour

AverageResponse Time

0

Ordersin progress


0.00%

Fails to Deliver

0.00%

Refund Rate