*WHOLESALE PRICE* Web 2.0 Blogs Networks Service!!

SEO/
3 days estimated (8 days guaranteed) >
N/A

*WHOLESALE PRICE* Web 2.0 Blogs Networks Service!!




===========================================================================

*WEBSITE*                   * PR *

» Wordpress                    ➒
» Tumblr                          ➑
» Livejournal.                   ➑
» Weebly                         ➑
» Edublog                        ➑
» Diigo                             ➐
» Evernote                       ➐
» Jimdo                            ➑
» Blog                              ➐

  • Permanent one way Backlink
  • Video Embed put on post
  • Guaranteed Do-follow Anchor Text / Keywords
  • We provide unique Article Every times
  • Submit Excel shed Report after Complete the work
  • Google panda, penguin and hummingbird Safe
  • 100% customer satisfaction

Q=Is there any Bulk Order Discount?

A=Prices are already cheapest in market, still we offer special discounts on special days.

Q=Will I get accounts details?
A=We Provide accounts but we don’t provide helps to access them, as sometimes IP’s change blocks accounts access for users. Still we provide you live links & accounts details.

Q=I want Google maps/YT Video Embed & need express Delivery?
A=Yes, We can put google maps embed code/YouTube Video Embed [where allowed]/ Express Delivery but for extra Addon charges.

===========================================================================

1) How many unique domains are used?
Ans: 30-50.

2) How safe are re-orders from your max purchase amount, say the $25 order
Ans: they are safe as articles are different for each re-orders.

3) How fast/slow can you dripfeed?
Ans: 3-5 days drip feeding.

4) What is their alive rate?
Ans: 80%-90%.

5) Do we gain access to the blogs/websites?
Ans: Yes provided but no guarantee or support.


6) How many URLS and Keywords are allowed?
Ans: 10-25 only per order.

7) What is your normal TAT?
Ans: Max. 1 week.

8) Are these manual or software made?
Ans: Qaulity equals to manual.

9) Are the articles legible? Do you write them or does someone else write them? Are they spun?

Ans: They are unique and copy scape pass 95+


0/ 0
Sort by:
0Reviews
There's no ratings yet. Be the first!
Medium se
code
Offline for about 3 hours
49/0

100.00%

PositiveRating

6 hours

AverageResponse Time

0

Ordersin progress


0.00%

Fails to Deliver

0.00%

Refund Rate


I'm SEO Expert, We are Provide very High Quality and Reliable SEO AND Social Media Service !!!!