Very Cheap Prices on Web 2.0 Blogs Networks Service 40% OFF

SEO/Social Signals
5 days estimated (5 days guaranteed) >
N/A

CHEAPEST Web 2.0's 

$0.18 per 1 Blog with 200 to 400 Unique content 

1 Image which is related to keyword, you can even embed youtube video and google maps.













Web 2.0 Blog Network is still one of best & effective way to boost your rankings. It have plenty of benefits which makes it unique and not everyone is aware of. It’s one of best and most important type of links in Today’s SEO. It’s cheaper than REAL PBN, You don’t need to have Hostings/ and many other list of things required as Regular PBN Network.

Permanent one way Backlink
Video Embed put on post
Guaranteed Do-follow Anchor Text / Keywords
We provide unique Article Every times
Submit Excel shed Report after Complete the work
Google panda, penguin and hummingbird Safe
100% customer satisfaction
Q=Is there any Bulk Order Discount?

A=Prices are already cheapest in market, still we offer special discounts on special days.

Q=Will I get accounts details?
A=We Provide accounts but we don’t provide helps to access them, as sometimes IP’s change blocks accounts access for users. Still we provide you live links & accounts details.

Q=I want Google maps/YT Video Embed & need express Delivery?
A=Yes, We can put google maps embed code/YouTube Video Embed [where allowed]/ Express Delivery but for extra Addon charges.


1) How many unique domains are used?
Ans: 30-50.

2) How safe are re-orders from your max purchase amount, say the $25 order
Ans: they are safe as articles are different for each re-orders.

3) How fast/slow can you dripfeed?
Ans: 3-5 days drip feeding.

4) What is their alive rate?
Ans: 80%-90%.

5) Do we gain access to the blogs/websites?
Ans: Yes provided but no guarantee or support.


6) How many URLS and Keywords are allowed?
Ans: 10-25 only per order.

7) What is your normal TAT?
Ans: Max. 1 week.

8) Are these manual or software made?
Ans: Qaulity equals to manual.

9) Are the articles legible? Do you write them or does someone else write them? Are they spun?

Ans: They are unique and copy scape pass 95+

0/ 0
Sort by:
0Reviews
There's no ratings yet. Be the first!
Medium twitterpagesmalllogo
AirforceOneSEO
Offline
211/0

N/A

PositiveRating

12 hours

AverageResponse Time

0

Ordersin progress


0.00%

Fails to Deliver

0.00%

Refund Rate


I am a Social Media, YouTube Marketer and SEO strategist. We market small businesses thru the use of social channels and SEO strategies. I am a High School Assistant Football coach and U.S. Air Force Veteran. I have worked for major corporations in the I.T. field including CompUSA and Microsoft.

Other services by AirforceOneSEO